Skip to main content

Hier wil je
niet meer weg

Een uniek eiland

Centraal in Vianen, tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart vind je Sluiseiland. Een uniek eiland waar grootschalig groen en waterstructuren centraal staan. Sluiseiland neemt een bijzondere plek in de stad in en vraagt dan ook om een bijzondere, kwalitatieve invulling die Vianen nog verder verrijkt. Het Sluiseiland als woongebied. Gesloten in het hart van Vianen. Dicht tegen de historische binnenstad aan, met zicht op de Lek, omgeven door groen. Geïnspireerd door het sluizencomplex en de vaarroute langs de historische binnenstad. Met een zichtlijn over het hele tracé, een terrasvormige route en karakteristieke bruggetjes ontstaan bijzondere paden die een vitale verbinding vormen tussen de oude en de nieuwe stad.

De verkoop van de appartementen in Fase 3 Kop Noord is gestart!

Bekijk de appartementen

Uitzicht op
water en groen

Een unieke kans

De toekomstige woningen op Sluiseiland vormen een mooie ­aanvulling op het bestaande woningaanbod; de historische panden in de ­binnenstad en de woningen in de buitenwijken, met hun eigen ­identiteit. De ­woningen van Sluiseiland zijn gesitueerd naast het centrum én ­liggen ­midden in het groen. Er verrijzen 184 duurzame woningen die zijn ­voorzien van alle gemakken. Waar je optimaal profiteert van het zonlicht en het beste uitzicht hebt. Zo verbinden we de pracht van het verleden, het oeroude Hollandse vernuft, met de innovatieve, duurzame technieken van de toekomst. Natuurlijk behouden we het grootschalige groen en de waterstructuren. De grasvlaktes, bomenrijen, taluds, dijken, beschoeiing en rietoevers staan immers symbool voor het zo unieke karakter van Sluiseiland.

184

woningen totaal (circa)

89

herenhuizen (circa)

56

appartementen (circa)

39

woningen in C.P.O.

Ruime appartementen, riante herenhuizen

De circa 184 woningen die we op het eiland bouwen worden in ­verschillende fases ontwikkeld. Bovendien is het type woningen zeer divers. Zo ­verrijzen er circa 56 appartementen met een woonoppervlak van 95 tot en met 190 vierkante meter. Met een ruime buitenruimte, veel geborgenheid en volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in de ­gemeenschappelijke ruimtes. Ook komen er circa 89 herenhuizen; ruime parkachtige ­woningen met een fraai uitzicht op de omgeving. Tot slot verrijzen er 39 ­wooneenheden in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Alle ­woningen hebben voldoende mogelijkheden om te parkeren. En worden zo gepositioneerd dat je volop kunt genieten van de kwaliteiten van de omgeving. Het beste uitzicht op water en groen en maximaal zonlicht.

Autoluw
en park-
achtig

We halen buiten
naar binnen

De ligging van de woningen is al bijzonder, maar de architectuur is dat zeker ook. De opvallende glazen kamers halen de omgeving als het ware naar binnen. Het geeft de woningen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij het DNA van Vianen. Verder worden de woningen, passend bij de omgeving, bijzonder duurzaam. En krijgen een uitstekende afwerking waarbij aan elk detail is gedacht.

Een parkachtige omgeving als ontmoetingsplek

Vanuit jouw woning loop je zo de parkachtige omgeving in. Hardlopen, de hond uitlaten, spelen. Het kan allemaal. Er zijn ­bovendien voldoende bankjes om te genieten van voorbijkomende bootjes en de sluizen. Samen met de andere ­eilanders natuurlijk. Want jij kent de andere bewoners en je maakt makkelijk een praatje. In het plan zijn ook horecavoorzieningen, ­havenfaciliteiten en kleinschalige sanitaire voorzieningen opgenomen. Bovendien kan er ruimte worden verhuurd aan ­zorgverleners zoals een fysio of een pedicure.

Verkoop en informatie

De Koning Makelaars
Onderdoor 3
3995 DW Houten
030 - 3079 020
nieuwbouw@dekoningwonen.nl
dekoningnieuwbouw.nl

Verkoop en informatie

Van Der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen
0347 - 371 324
info@vanderwerfmakelaars.nl
vanderwerfmakelaars.nl

Ontwikkeling & Realisatie

SBB Ontwikkelen en Bouwen
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk
0251 - 27 77 77
info@wijzijnsbb.nl
wijzijnsbb.nl