Skip to main content

De online verkoop van 44 riante appartementen gelegen op Kop Noord, het meest rustige deel van Sluiseiland, start 2 juli aanstaande.

De appartementen zijn zeer divers. Zo verrijzen er appartementen met een woonoppervlak van 70 tot maar liefst 160 m2. Alle appartementen krijgen een mooie buitenruimte met een prachtig uitzicht op de omgeving. Deze worden zo gepositioneerd dat je volop kunt genieten van de kwaliteiten van de omgeving. Het beste uitzicht op water, groen en het sluizencomplex. Uiteraard komen er voldoende mogelijkheden om te parkeren. Ook wordt op de parkeergarage een binnentuin gerealiseerd. Hier geniet je in de luwte van het complex urenlang van de zon.

Start verkoop evenement

Het is op dit moment nog niet mogelijk om je persoonlijk te informeren tijdens een fysiek start verkoop evenement. Daarom wordt de website voorzien van alle informatie over de appartementen, de koopsommen en het verkoopproces. Deze informatie komt op 2 juli beschikbaar. Vanaf dat moment is het mogelijk om je online in te schrijven op het appartement van je voorkeur.

Zie jij jezelf al wonen op Sluiseiland?

Bezoek vanaf 2 juli de website en bekijk welk appartement het beste bij je past. Als je één of meerdere woningen hebt gekozen kun je dit via het online inschrijfformulier kenbaar maken.

Belangrijk is dat de digitale inschrijving vóór dinsdag 13 juli 2021 – 12.00 uur binnen is. Vervolgens maken we uiterlijk 5 werkdagen na sluiting van de inschrijving de toewijzing bekend.

Informatiegesprek met de woonconsultant

Heb je een keuze gemaakt en wil je je inschrijven, maar heb je nog vragen die je eerst graag persoonlijk beantwoord wilt hebben? Dan kun je je vanaf 2 juli via de website aanmelden voor een gesprek met een van de woonconsultants van Sluiseiland. Deze gesprekken worden gehouden in het Sluishuis op het Sluiseiland.

De consultant geeft antwoord op al jouw vragen en neemt gelijk het inschrijfformulier met je door zodat jouw inschrijving volledig en op tijd binnenkomt.