Skip to main content

We houden je graag op de hoogte over de voortgang van fase 3 in het project Sluiseiland Vianen. Momenteel zijn we druk bezig met het uitwerken van de artist impressies en plattegronden. En het voorbereiden van de promotiematerialen en verkoopdocumenten.

Verkoop start voor de zomer

We kunnen je daarom ook meedelen dat de verkoop nog voor de zomervakantie zal starten. Het zal vanwege de Covid beperkingen helaas nog niet mogelijk zijn om een informatiebijeenkomst te organiseren. Daarom besteden we er op dit moment extra aandacht aan om straks alle informatie via de website te kunnen verspreiden.

Om de appartementen goed te kunnen vergelijken wordt voor de website een overzichtelijke woningselector ontwikkeld. Elk appartement krijgt zijn eigen pagina met uitvoerige woninginformatie en plattegronden. Je kunt verschillende appartementen als favoriet bestempelen om hiermee de verschillende kenmerken snel en overzichtelijk te vergelijken.

Voorlopige artist impressies

In onderstaande slider kun je de voorlopige artist impressies bekijken. Deze impressies zijn indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.