Skip to main content

Optimaal genieten
van het eilandgevoel

Riante appartementen op de kop van het eiland

Riant wonen in de luwte van de stad. En optimaal genieten van het eilandgevoel. Vrijheid, rust en ruimte. Kop Noord van het mooie Sluiseiland heeft het allemaal in zich. Hier geniet je niet alleen optimaal van het water, de sluizen en rondom groen om je woning, maar ook van meer dan voldoende leefruimte. Want op dit deel van het eiland verrijzen de meest riante appartementen van Sluiseiland. Met ruime slaapkamers en buitenruimtes en heerlijke hoge en lichte woonkamers die je naar hartenlust kunt inrichten.

De oplevering start binnenkort, geniet jij dan ook van deze zonsopgang?

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Bekijk het woningaanbod

Wonen in een exclusief appartement

Kop Noord bestaat straks uit 44 riante appartementen, verdeeld over 2 statige gebouwen, gescheiden door een robuuste stenen trap en binnentuin. Er komen enkele appartementen van 70 m² met twee slaapkamers, maar het merendeel van de appartementen krijgt een oppervlakte van maar liefst 120 m² tot 160 met drie of zelfs vier slaapkamers. Heb je de grootte van jouw nieuwe appartement bepaald, dan kies je de indeling van jouw voorkeur. Wellicht wil je een appartement waarbij alle slaapkamers aan elkaar grenzen of misschien heb je de kamers liever wat meer verspreid. En ook wat betreft de vorm van je woonkamer of keuken zijn er meerdere opties. Door deze vrijheid in keuze vind je altijd een appartement dat het best bij je smaak en je manier van leven past 

Besloten
binnentuin

Altijd een schitterend uitzicht

Welk appartement je ook kiest, je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat jouw nieuwe appartement gunstig gelegen is. Kies je voor een appartement aan de zuidkant, dan heb je volop uitzicht op de sluizen. Woon je straks aan de noordkant, dan kijk je uit op de kruising van De Lek met het Merwedekanaal. Ga je voor een appartement aan de oostkant, dan vormen De Lek, het Merwedekanaal en de sluizen jouw uitzicht. En zit jij aan de westkant, dan is jouw appartement naar het historische centrum gericht.

Aangenaam wonen, optimaal ontspannen

De appartementen worden gebouwd in dezelfde smaakvolle stijl als de appartementen van Kop Zuid en Centraal. Kop Noord heeft echter nog een belangrijk pluspunt. De appartementen bevinden zich aan de rustigste zijde van het eiland. Zo geniet je optimaal van het heerlijke ontspannen eilandgevoel. Wil je wel de drukte opzoeken, dan loop je via de unieke loopbrug op het midden van het eiland zo naar het prachtige en gezellige stadshart van Vianen. Ook over het parkeren van je auto hoef jij je niet druk te maken, want er komen meer dan voldoende parkeerplaatsen. En nog een extra pluspunt; op de parkeergarage komt een binnentuin. Heerlijk om in de zomer te genieten van de zon. 

Uitgebreide informatiebrochure beschikbaar

Lees meer over het Sluiseiland en de ontwikkeling van het appartementencomplex op Kop Noord. De faciliteiten in de omgeving en in de gezellige historische binnenstad. In de brochure zijn tevens enkele appartementen met een indelingsplattegrond uitgelicht.

Ik wil graag onderstaande brochure ontvangen
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Verkoop en informatie

De Koning Makelaars
Onderdoor 3
3995 DW Houten
030 - 3079 020
nieuwbouw@dekoningwonen.nl
dekoningnieuwbouw.nl

Verkoop en informatie

Van Der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen
0347 - 371 324
info@vanderwerfmakelaars.nl
vanderwerfmakelaars.nl

Ontwikkeling & Realisatie

SBB Ontwikkelen en Bouwen
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk
0251 - 27 77 77
info@wijzijnsbb.nl
wijzijnsbb.nl