Skip to main content

Fase 1 – Kop Zuid

 

Alle woningen zijn verkocht

De bouw van de eerste fase van Sluiseiland – Kop Zuid is in de zomer van 2020 gestart, direct na de bouwvakantie. Als de bouw volgens planning verloopt verwachten we de eerste woningen op te kunnen leveren in het derde kwartaal van 2021.

Stoere herenhuizen

Wonen op Sluiseiland is wonen op een eiland, dichtbij de stad en toch midden in ­parkachtig groen. De eerste fase Kop Zuid bestaat uit 26 verschillende stadswoningen. Herenhuizen aan de haven of merwedekanaal, doorsteekwoningen en rug-aan-rugwoningen.

Alle woningen zijn met 100 tot 180m² riant te noemen en hebben 3 tot 5 slaapkamers. Ook heeft elke woning een privé terras gelegen aan een besloten binnentuin. Het versterkt het ­gezamenlijke gevoel dat zo typerend is voor het wonen op een eiland. Bij elke woning horen een parkeerplaats en een berging in de ondergrondse parkeergarage. 

ROYALE APPARTEMENTEN

De 6 appartementen van Kop Zuid hebben een stadse uitstraling. Passend bij de ­woningen in de binnenstad van Vianen. De appartementen zijn ruim en licht en bieden optimale mogelijkheden. Echt uniek is het uitzicht over het Merwedekanaal. Na een lange dag werken of in het weekend is er dan ook niets fijners dan op jouw ruime balkon met een glas wijn of een biertje over de voorbijvarende bootjes uit te kijken. Zo kom je optimaal tot rust. 

Verkoop en informatie

De Koning Makelaars
Onderdoor 3
3995 DW Houten
030 - 3079 020
nieuwbouw@dekoningwonen.nl
dekoningnieuwbouw.nl

Verkoop en informatie

Van Der Werf Makelaars
Voorstraat 27
4132 AM Vianen
0347 - 371 324
info@vanderwerfmakelaars.nl
vanderwerfmakelaars.nl

Ontwikkeling & Realisatie

SBB Ontwikkelen en Bouwen
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk
0251 - 27 77 77
info@wijzijnsbb.nl
wijzijnsbb.nl