Skip to main content

Afgelopen dinsdag 22 januari vond de inloopbijeenkomst voor het Sluiseiland plaats. Ondanks het winterweer, kwamen circa 130 mensen een kijkje nemen. Niet alleen uit Vianen zelf, maar ook waren er belangstellenden uit Hilversum, Lopik en Zoetermeer.

Alle panelen van de avond zijn hier terug te vinden en te bekijken. Hierin is te lezen dat het plan start met de ontwikkeling en realisatie van het zuidereiland. Deze bebouwing bestaat uit drie blokken (E-F-G), waaronder het CPO collectief, blok F. In totaal is er in de bebouwing E en G ruimte voor 21 appartementen en 40 grondgebonden stadswoningen. In totaal over het hele eiland is ruimte voor zo’n 50 appartementen. Hiervan worden circa 30 appartementen in het laatste plan-deel aan de noordzijde gerealiseerd. Alle appartementen en woningen zijn voorzien van een buitenruimte, hetzij een balkon, tuin, dan wel een inpandige buitenruimte. Alle woningen zijn koopwoningen. De grootte van de woningen zal divers zijn, om zo een brede doelgroep aan te spreken.

Verkoop
De start verkoop van het Zuidereiland staat gepland voor aankomende juni. Via deze website en de e-mailnieuwsbrief wordt u geïnformeerd over de tijd en plaats van deze start verkoop. Op dat moment zijn plattegronden en prijzen gereed en kunt u zich inschrijven als potentiële koper.

Heeft u belangstelling voor het CPO collectief? Via de website kunt u alle informatie hierover vinden.

Inloopochtend 24 januari
Mocht u naar aanleiding van de inloopavond nog vragen voor het team hebben, bent u van harte welkom op de inloopochtend in het Sluishuis (tijdelijk huisje op het eiland, net naast de rotonde). Deze vindt aankomende donderdag 24 januari plaats van 09:00 uur tot 12:00 uur. De koffie staat klaar!