Skip to main content

Gisteravond is onder grote belangstelling de verkoop van de eerste 32 woningen van Sluiseiland, Kop Zuid, van start gegaan. Het was een gezellige drukte in de Grote Kerk in Vianen. Vanaf vandaag is de website voorzien van verkoopinformatie. Je treft hier de brochure, prijslijst en per bouwnummer de woningplattegronden aan. De inschrijving voor dit project is volledig digitaal.

Mocht je de voorkeur hebben voor een gedrukt exemplaar van de brochure, kun je deze alsnog langs halen bij een van de makelaars.

Heb jij interesse?
Laat via de inschrijfbutton op deze website weten welke woning of appartement het beste bij je past. Je kunt voor meerdere woningen of appartementen inschrijven. Belangrijk is dat de digitale inschrijving vóór dinsdag 11 februari 2020 – 12.00 uur binnen én geaccepteerd is.

TOEWIJZING
Uiterlijk 5 werkdagen na sluiting van de inschrijving maken wij de toewijzing bekend. Wij proberen zoveel mogelijk geïnteresseerden hun eerste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de woningen. Immers, hoe sneller de woningen allemaal verkocht zijn, hoe eerder er zekerheid is over de start van de bouw. Als er voor een bepaalde woning meerdere belangstellenden hun eerste voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats onder deze kandidaten. De ontwikkelaar maakt tussen deze kandidaten een toewijzingskeuze.

MEER WETEN OVER SLUISEILAND?
Aangezien Sluiseiland een bijzonder plan is met verschillende woningen, gevels en plattegronden, kunnen wij ons voorstellen dat je behoefte hebt aan extra informatie.

Hiervoor organiseren wij de speciale Sluiseiland Open Dagen!
Wil jij je goed voorbereiden op jouw definitieve inschrijving? Kom dan langs bij het Sluishuis op het Sluiseiland. Wij hebben alle tijd om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van je definitieve keuze!

Wanneer en hoe laat?
Woensdag                  5 februari                                 van 13.00uur tot 17.30uur
Vrijdag                        7 februari                                 van 14.00uur tot 19.00uur

Wij zien je graag? De koffie staat klaar!

Hoe weet je of je wel of niet uitgenodigd wordt voor een informatiegesprek?
Als je een woning krijgt toegewezen, neemt de makelaar telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken wij de mogelijke aankoop van de woning. Aansluitend op dit gesprek vindt er een financieel advies plaats, zodat je ook weet welke maandlasten bij aankoop van de woning horen. Indien het financiële gesprek positief is, kun je een optie op de woning krijgen om zodoende rustig alles op een rijtje te zetten en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Belangrijk om te weten…
– Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 11 februari a.s. 12.00 uur. Dit kan middels een digitale inschrijving op deze website.
– Uitslag toewijzing binnen 5 werkdagen na sluiting van de inschrijftermijn.
– Kandidaten die bij de toewijzing een woning hebben toegewezen gekregen, worden door De Koning makelaars telefonisch benaderd. De niet geselecteerde kandidaten krijgen bericht per e-mail en worden als reserve kandidaat genoteerd.
– Gesprekken over de aankoop van de woningen vinden bij de makelaar plaats vanaf de week van maandag 17 februari 2020.
– Indien een kandidaat besluit de toegewezen woning niet aan te kopen, dan zal er vanuit de makelaar contact opgenomen worden met een reserve kandidaat.
– Informatie over het plan is te vinden op deze website. Hier vind je per bouwnummer de tekeningen en kun je makkelijk, middels de interactieve kaart, kijken waar de woningen gesitueerd zijn.