Skip to main content

Zet alvast een streep in je agenda op vrijdagmiddag 14 april aanstaande, voor het Open Huis van Kop Noord en Sluismeester, Sluiseiland Vianen.

Voor het evenement, dat gehouden wordt tussen 15.00 en 17.00 uur, word je op het eiland ontvangen met een hapje en een drankje.

We geven een presentatie over het project en er is uiteraard de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Tevens kun je diverse appartementen van Kop Noord te bezichtigen. Na afloop ontvang je de verkoopbrochure om nog eens rustig na te lezen.

Karakteristiek en energiezuinig wonen
Wonen op Sluiseiland in het hart van Vianen. Grenzend aan de historische binnenstad, met zicht op de Lek, omgeven door groen en water. In een karakteristieke, duurzame en volledig nieuwe woning. Dat heeft zo zijn voordelen. Je energiezuinige woning wordt gasloos, krijgt zonnepanelen en wordt voorzien van een warmtepomp voor verwarming van je woning.

Wil jij straks ook genieten van het eilandleven?
De bouw van de allerlaatste woningen van het eiland is in volle gang. Er zijn nog enkele herenhuizen en appartementen beschikbaar. Oplevering start aankomende zomer. Bekijk het actuele aanbod en neem contact op met de makelaar.