Skip to main content

Afgelopen maandag 8 oktober heeft de meerderheid van de gemeenteraad groen licht gegeven voor het ontwerpbestemmingsplan van het Sluiseiland. Dit betekent dat de raad het bestemmingsplan voor het plan “Kijk met je hart” heeft vastgesteld.

Het architectonisch ontwerp en alles wat daar verder bij komt kijken, zoals bijvoorbeeld de inrichting van de openbare ruimte, wordt de komende periode verder uitgewerkt. Hierover worden er dit najaar en komend voorjaar verschillende inloopbijeenkomsten georganiseerd.

Iedereen die op de mailinglist staat wordt hiervoor per e-mail uitgenodigd. Sta je nog niet op de mailinglist en wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van het Sluiseiland?
Meld je dan hier aan.

Planning
Eerder hebben wij aangegeven dat de verkoop van de woningen mogelijk eind van dit jaar van start zou gaan. In verband met de langere besluitvorming, omtrent de vaststelling van het bestemmingsplan, verwachten wij dat de verkoop van de woningen in de loop van 2019 kan starten. De oplevering van de eerste woningen is hiermee vooralsnog eind 2020 gepland.